Farvel Manila – goddag rismarker, børn og nye sanitære forhold

To kæmpetasker, 3 alm. tasker, to børn og 4 voksne kan sagtens være i en charade årgang 1993 med hul i udstødningen og drøne ud af Manila i 35 graders varme… Det er ingen problem.

Vi blev hentet af Angie og hendes onkel og kørt hjem til hendes families hus. Her er faktisk meget dejligt – også dejligere end på vores dyre high-tech, ultra rene hotel midt i metropolen. Angie’s familie bor i en lille by i et parcelhus i nogenlunde stand med vand, internet, tv (phillippinsk), el og flotte billeder på væggene. I baghaven ligger familiens rismarker, der vandes vha. kanaler langs grunden.

Siden vi kom midt på eftermiddagen har Oskar fået en hel stribe nye venner og Nielsigne charmer sig ind hos lille og stor. Det er dejligt afslappende at være her. Alle holder øje med ungerne og de kan lege med sten, vand venner og kigge på knallerter… Så er livet simpelt.

Her til aften har Angie budt på Balot. En lokal spise bestående af et æg med en lille kylling i (4-5 dage gammel), der er blevet kogt. Det smagte af Kyllingelever, men er lidt spøjst at kigge på.

Addddr Morten har spist noget der er midt i mellem et æg og en kylling. En ny æra i vores ægteskab er netop startet- ingen kys nogensinde mere!!!!!!!!!!!!!

Reklamer

One response to this post.

  1. Posted by else on 18. januar 2011 at 18:03

    Hej alle 4
    det ser ud til I nyder livet, dejligt både at se bideler og læse dagbog. Her er det trist koldt og vådt, så man kan kun blive misundelig på jeres 35 grader . knus til jer alle fra det kolde nord kæligst mormor og bedstefar

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: