4 enkelt billetter til Filippinerne, tak!

Lørdag 14. januar:

Efter et par ugers hektisk nedpakning af hele vores danske liv, trådte vi godt trætte d. 14 januar 2011 ud af flyveren i lufthavnen i Manila for at starte vores Filippinske liv. Heden slog imod os efter et døgn i aircondition, der var mennesker og biler overalt.

Angie hoppede pludselig af fryd og vinede henrygt da hun fik øje på hendes mor og søster der udgjorde venkomst kommiten uden for lufthavnen. Jeg blev helt rørt over at se deres gensyns glæde. Henrik Levring Mortens lokale dansk kontakt var kommet for at hente os, han havde booket hotel til de første par dage. Vi skildtes derfor hurtigt fra Angie og blev kørt til et meget fint bisnes og i hvertfald ikke børne agtigt hotel.

Ungerne var fyr og flamme de havde begge sovet på den sidste flyvetur og selv om klokken nærmede sig 22 lokal tid, var deres ur indstillet på kl. 15. Så vi opgav hurtigt alle ide om at gå i seng og vile ud og takkede ja til en middag invitation af Henrik. Vores fine dyre hotel, var direkte forbudet med et kæmpe stort Mall i bydelen Eastwood. Henrik førte an viste os vej gennem virvaret i Mallen der var fuld gang i den selv om klokken var mange med meget MEGET højt musik og selvfølgelig tusind mennesker alle vejne. Vi vlev ført hen til en resurant med udendørs servering på en overdækket teresse, dejligt. Det regnede men det forhindrede overhovedet ikke Oskar og Nielsigne i at spurte rundt ude i regnen og kigge beundrende på et kæmpe stort vand der sendte lange stråler af kulørte vandstrøler i vejret.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: