Når livet går i slow motion

Bulacan, Blariden ,Dapol, er navne på egnen, området og byen hvor vi er havnet hos Angie. Her går livet i slow motion. Fra 11-15 når solen står højest på himmelen giver en gå tur på 50 m i slendretempo sved på panden. Til gængeld er de tidlige morgen timer hvor dagen gryr (kl. 6-9) og slumringen (kl 18.30-22.00) fantastiske. Vejret er som en lummer varm dansk sommer dag og overskyet , hvilket er godt for danske hudtyper.

Her sker ingenting og alligevel byder hver dag på nye overraskelser. Det være sig en pludselig invitation til at overvære en hane kamp eller damernes hjertlige latter over mine hjælpeløse forsøg på at væske tøj i hånden. Oskar og Nielsigne nyder det langsomme tempo, os voksne har lidt svære ved at affinde os med tempoet. Selv er jeg i øjeblikket ved at øve mig i at gå langsomt. Det langesomme slendretempo vi bruger når vi kigger på butikker ville ligen en slutspurt på et 100 m løb i sammenligning med det tempo filippinerne går tur i.

Vi bruger også tiden på at lære targadug, det lokale sprog og jeg må desværre indrømme at Morten fører på den front, jeg kan ikke hamle op med hans klæbe hjerne.

  Lege på terassen med nabobørn. Oskars biler er meget interessante.

                                                                                                             Solbrille prøvning i det lokale Mall

    

 Hejmtransport fra Mall i Jepney.   Morten er meget begejstrert for disse hjemmelavede busser. De findes overalt i gade billedet, principet er som i afrika der er afgang når der er fyldt op. Hvilket i modsætning til afrika går meget stærkt der er simpelthen så mange mennesker her nede.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: