San Juan

Så er vi kommet væk fra fladlandet omkring Manila, væk fra det overbefolkede område omkring Manila, nordpå til San Juan ved vestkysten.

San Juan er en surfby. Lille sted med flere surfbrædder end mennesker.

Vi har boet på Sebay, men er flyttet til San Juan, hvor vi har fået et værelse, hvor vi kan høre ungerne når de sover mens vi sidder i baren.

Det er anden dag i surfernes paradis San Juan. 15 min nord for San Fernando i tricycel. Her er 1-2 meter høje bølger døgnet rundt, det er fantastisk. Helt overraskende synes ungerne også, at det der med bølger er fantastisk. Selv Oskar der er mest kendt for at bade på kanten af bassinet i svømmehallen, springer lystigt på hoved ned i den ene bølge efter den anden. Vores største problem er faktisk at holde han væk fra vandet, så han kan få varmen ind i mellem.

Turen her til var vores første lange stræk med bus. Vi startede hjemme fra Aniges familie kl 9 om morgenen med tricycel og ankom kl 18 til San Quan. Det længste træk af turen var med aircon bus, så det var egentligt behageligt nok. Oskar blev dog så træt, at han var helt ude af den og den sidste time af bus turen og ikke kunne sige anden and at han ville hjem til DK og at han savnede Nana og Brit.

Det gav især moderen noget hoved brud den følgende nat. For er det fair at Oskar og Nielsigne skal trækkes med rundt og ud leve deres forældres drøm om at rejse og opleve?? De er jo ikke blevet spurgt om de har lyst til at tilbringe et ½ år i en kuffert.

Næste dag ved frokosten proklamerede Oskar dog, at vi i hvert fald skulle bo her i mange dage, for det var bare så sjovt at bade i kinesiske bølger……..

Surf instruktion og skold røde skuldre

Første morgen vågnede vi til lydes af bølgernes brusen og larmen. Selv om bølgerne var noget mindre end aften før ved vores ankomst, synes jeg nu ikke de så særlig små ud. Nogen betænknings tid fik jeg dog ikke da Morten allerede havde booket en surflektion til mig kl. 9. Det blev 1 time med masser af salt vand i øjnene og lungerne mens jeg på bedste vis forsøgte at følge instruktørens anvisninger om hvordan man kommer op at stå på et bræt midt på en bølge. Det lykkedes også ca hver 5 gang at komme op at mærke fryden ved at sejre over bølgen, men aldrig så snart jeg havde tænkt den tanke var det sikkert at havet kulede mig på hovedet i vandet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: