Sviger på besøg

Mine svigerforældre er kommet på besøg. Vi hentede dem i Caticlan lufthavn i morges og har siden været hjemme i lejligheden og på whitebeach. Det har været rigtig hyggeligt. (PS: Den bedste metode til at få svigerforældrene til at gå hjem er at vise et lysbilledshow – specielt, hvis de har været undervejs i 30 timer).

Oskar blev væk på Whitebeach. En klassiker udi forsvindingsnumre. “løb lige hen til bedstefar” sagde jeg og pegede hen imod ham, der stod 4 meter væk. 10 sek. efter løb Oskar, men fandt ikke bedstefar og fortsatte en kilometer ned ad stranden. Vi fandt ham heldigvis 7 min. senere. Rimelig lange 7 minutter, hvor vi nåede at spørge et par hundrede mennesker og løbe nogle gange frem og tilbage. Tak for hjælpen Boracay.

Sjældent har vi set Oskar så glad som da mormor stod ud af flyet. Det er meget specielt at se ham så glad. En glæde, der helt overstråler hans normale væren. Nielsigne har klistret op af “mi farfar” som hun kalder sin morfar. Vi har forberedt hende lidt og vist billeder og hun har efterhånden fundet ud af at der er forskel på farfar og morfar, så nu er farfar blevet til: “Okkar farfar” og morfar er: “Mi farfar”. Så er der styr på det.

De havde lego med hjemmefra og Oskar og morfar har lavet lego et par timer idag. Dejligt at se dem sammen. Ingen tid til frokost eller øl.

Else fik en times massage inkl. en halv times lur på stranden mens vi andre badede.

I morgen skal vi ud med glasbundsbåd. Det glæder Oskar sig til. Vi andre gør også. Vi håber Oskar vil med ud og snorkle. Han har lært at dykke med maske, men har endnu ikke set nogle fisk. Hvis humøret er højt på turen, så kan det være det lykkedes.

Vi spiste på Aria – en god italiensk restaurant. Klart det bedste mad indtil nu på Boracay. Også det dyreste, men Else er her, så ingen problemer med det… “Ingen kvaler – Else betaler”.

Vi har fået lidt hurtigere internet installeret, så måske kommer der nogle billeder online.

 

Reklamer

One response to this post.

 1. Posted by Birte on 12. april 2011 at 09:49

  Hej I dernede/ovre i Filipinerne.

  Spændende at læse om jeres liv,-
  også lidt misundelse!!! Her er gråvejr i dag, ellers har der lige været et par rigtige dejlige og varme forårsdage…
  Det jeg lige ville kommentere, var: godt at høre at Else og Karsten er vel-landet ovre hos jer….
  Ja, og Else betaler!!
  Knus Birte

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: