Bronze i international Dragenboat konkurence!

Vi vandt bronze!!!!!!!!

Torsdag oprandt endelig dagen hvor Boracay international Bragenoboat competition blev skudt igang.

Stævnet indledes med et optog efer fulgt af holdpræsentation, ned langs whitebeach med alle holdene.Vi mødtes kl 14, for at gøre klar. Vi skulle bodypaintes alle sammen.

Nielsigne ville selvfølgelig også smukkeseres.

Her ses hun sammen med Helle. En dansk politi mand. Der nettop er blevet  færdig med at bygge hus her på Boracay og for altid har sagt farvel til stress  og jag i DK. Hun rejser hjem 3 måneder hver sommer og tjener penge til at  leve for resten af året her på Boracay.

En anden af mine hold kammerater. Han er 60 år gammel og i top form. Virkelig en flot mand. Oskar er meget fascineret for han ligner fuldstændig en indianer også til hverdag. (Det er kun hatten på billedet der er del af hans udklædning).

Efter optoget havde hvert hold 5 minutter til præsentation på scenen. Hvilket gav anledning til meget latter og klapsalver. Vores ærkerivaler “bumshells” var klædt i Eva kostume kun dækket strategiske stæder af blade og dansede på scenen til musikken “wish you girlfriend was hot like me…”

Her øver vi vores show til aftenens hold præsentation.

Jeg har desværre ikke billeder fra om aftenen, da Morten tog hjem med ungerne. Klokken var efterhånden blevet 20 og de var trætte.

Fredag morgen startede med opvarmning kl 7.00, alle var meget nervøse. I dag skulle 500 meter distancen afvikles. Vi fik en 4 plads med kvindebåden. De andre på holdet var skuffede, de har aldrig prøvet at vinde anden en guld og sølv. Da vores coach så hørte at vi havde roet i en båd med en tørstig drage, klagede han til dommerne. Det viste sig at vores båd var defekt og at det var årsagen til at hovedet på dragen havde været under vand. Vores klage hjalp dog kun de efter følgende hold. For båden blev taget ud af løbet, men der blev ikke lavet et omløb af vores head, ØV!!

Således endte vores ærkerivaler Bumshells med at vinde en 3 plads, selv om vi slog dem med 2,5 båd længde i første head!!

Lørdag skulle 200 m distancen afvikles og vi var klar til kamp, vi sørgede alle for at vande drage hovedet og tjekke bådene efter i alle ender og kanter.

Vi vandt overbevisende 1. head og gik direkte videre til semifinalen, hvilken vi også vandt, så manglede finalen blot. Her var det meget tæt løb for 3 både og tilsynelandende meget svært for dommerne at bestemme sig for placeringerne. For til trods for at vi kom ind på en 2 plads i følge både deltagere, modstandere og publikum, blev vi udnævnt til at have vundet bronze. Forklaring overdommeren er gode venner med Bumshells……. sådan er det altså i Filippinerne. Medmindre sejren er meget overbevisende er det ok for dommerene at favoritisere deres ynglingshold. Prøv lige at overveje hvis dette sket i Danmark…………!!

Det mest bemærkelses værdige ved hele afgørelsen var dog holdets reaktion. Det blev taget med en skulderstrækning. Men på den anden side hvis regeringen er korrupt og det er alment acceptabel, hvorfor skulle det så ikke også være ok at hindre ærkerrivalerne i at sejre……..

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: