Børnefødselsdag

Oskar er jo startet i skole. Det betyder tilsyneladende at han inviteres til ca. en fødselsdag om ugen. Oh my god!

Kl. 16.00 ankommer vi til Pool Patio Pacific. Dejlig pool ved et 3 stjernet resort. Der er dækket op til noget, der ligner et lille bryllup og der er vel ca. 20 børn med deres mødre. Hanne har fået fri fra denne fødselsdag – jeg tror vi skiftes… Jeg har taget John Perram min gamle kollega fra SDU med. Han er ca. 68 år gammel – stadig næsten lige så skarp som i gamle dage. Børnefødseldage er vist ikke lige en af hans livretter…

16.15 ungerne er i poolen og hygger sig. Personalet er flinke til at hjælpe og der er en god stemning. Måske lige bortset fra Dance musikken, der blæser med 200Watt ud i rummet. Hvorfor skal der spilles høj musik til en fødselsdag. Ungerne er jo på speed alligevel.

16.30 så er det mad. Det er naturligvis helsemad: Røde pølser på pind med marsmallows, spaghetti med SØD sovs og røde pølser, pommes frites med mayo, ris, og pancit (nudler med grønsager). Der er også desserter og andet på bordet.

17.00 ungerne har pølser ud af ørerne og springer i poolen igen. Nielsigne har ikke fået sit bælte med, så farmand må være meget opmærksom… Ungerne hygger sig. Mødrene plaprer og vi kigger i ny og næ på klokken. Der er ingen børn, der græder… Det ændrer sig.

17.30 nu begynder vanviddet for alvor. Der er 20 børn fra 3-13 år de skal nu konkurrere i 1.6 m dybt vand om at få fat i nogle påskeæg. Der går ca. 20 sekunder, før jeg må af tøjet og fiske Oskar op af vandet. Han havde konkurreret med nogle andre drenge om at nå et æg i vandet. Vi sidder lidt og får Oskar ned fra taget. Han er helt grædefærdig og svær at trøste. Der står andre børn rundt om poolen og græder. Nogle er stadig med på legen.

17.35 vi pakker vores sager og smutter. Vi vinker lige på vej ud. Jeg når ikke at finde værtinden – jeg skal have ungerne væk fra vanviddet inden “Hop op efter en gave, der hænger på et stativ legen” starter. Jeg ved at den bliver endnu værre end svømmelegen fra sidste fødselsdag. Ikke fedt at være 5 år og kæmpe om gaver med 10 årige drenge.

—-

Ungerne har hygget sig indtil de voksne begyndte at dirigere legen og starter lege, der overhovedet ikke har anden effekt end at der er nogle, der bliver kede af det. Så tænk jer dog om!

Nielsigne var den eneste, der nåede at spise af Svampebob firkant lagkagen. Hun smagte lige lidt af hjørnet – haps.

Næste gang er det Hanne’s tur…

 

Jeg lider desværre af meget smitsom hoste. Den slags der aktiveres af børnefødselsdagsindbydelser, så du må nok desværre se frem til mange lange fødselsdag uden mig, kære mandse…..

/Hanne

Reklamer

One response to this post.

  1. Posted by karsten on 18. juni 2011 at 11:42

    Fantastisk, hvad man kan opleve ved at rejse i fremmede lande!!!!!!!

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: