Her en lille opdatering fra de nuværende gæster.

Vi kom for nogle dage siden midt i en tyfon, så i stedet for at ankomme midt på dagen var vi først helt ude ved “7 stones” godt hen ad aftenen hvor Oskar og Nielsigne stadig var oppe for at tage imod os. Oskar var meget glad for at se os og man smelter helt når han siger “jeg har faktisk savnet dig”. Nielsigne skulle lige se os an, men vi er de bedste venner nu.

Efter regn den første dag har vi nu solskin og høje temperaturer. Brit er blevet lidt rød på lårene og håndledene, men ellers klarer vi os faktisk okay.

Vi var ved stranden hele dagen i går, hvor Oskar og Nielsigne legede med deres nye bodyboards, Oskar var stort se i vandet hele tiden, med skiftende ledsager. Ikke at Oskar havde brug for  støtte, han havde helt styr på det og skulle nok lære os hvordan man gjorde (når vi fik lov til at låne Nielsignes bræt).

Der var tre der fik pedicure af nogle af stranddamerne, og det var ikke Brit, Peter eller Oskar…

I dag har Peter og Brit været sammen med ungerne hele dagen mens Hanne og Morten har arbejdet. Vi startede med at aflevere Oskar i skole hvor Nielsigne også fik leget lidt. Vi så en meget stor edderkop komme hen over gulvet i klasselokalet, børnene ænsede ikke noget, men lærerne fik den hurtigt ud igen.

Mens Oskar var i skole tog vi Nielsigne med hen på den nærmeste strand hvor en tysk mand og hans filippinske kone har en lille have man bare må bruge så der legede Nielsigne med deres unger og naboens børn. Svend, som manden hedder, viste os en genvej til Oskars skole gennem skoven.

Efter Oskar havde fri tog vi hjem og har så ellers bare leget i poolen og i vores lejlighed (hvor der er dejligt køligt). Oskar har lært at spille Uno og banker allerede sin faster hver gang. Lige nu sover Nielsigne og Oskar  i vores seng mens vi sidder ved poolen og snakker. (og vi har lige set den største frø, håber den tager en masse myg)

Vi har prøvet nogle nye ting mens vi har været her. Blandt andet vilde ture med de berømte tricykler, sindssyge myg og gekkoer der larmer om natten og lægger lorte på badeværelset.

Vi afslutter lige med et citat fra Oskar:

“Nogle gange når jeg ser en isbutik så bliver jeg bare så sulten, så sulten efter is”

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: