Brit og Peter på besøg

Vi har besøg af Brit og Peter… Det er dejligt. Endelig er der en, der kender Larry (computerspil fra 80’erne) og Hanne har en at knytte med…

Ungerne elsker det. Brit og Peter bor i et lille hus ved siden af vores og der holder ungerne mest til. Der er dejligt koldt, nogle at spille Uno med og i det hele taget bare at hænge ud hos tante Brit og onkel Peter. Det er dejligt.

Nielsigne har luret at Peter gerne vil have hende oppe når vi går og Brit er altid med på sjov og ballade, så det er ikke meget vi ser til børnene.

De har sovet derovre og skal vist gøre det igen i morgen.

Oskar vinder rimelig tit i Uno – det glæder jeg mig til at spille med ham.

Torsdag aften var der pyjamasfest hos Brit og Peter. Ungerne havde glædet sig og pakket tandbørster, puder og bamser. Nielsigne var vist lidt af en bisse da de skulle sove, men det gjorde ikke noget for Hanne og jeg var på date 😉

Vi fik lov til at bruge en hel aften med os selv. Dejligt at gå tur i måneskinnet, gemme sig for regnvejret, slendre på whitebeach og spise kage på en cafe.

Vi fik lidt tid til at snakke om livet på Boracay i forhold til livet hjemme. Vi savner meget hjemmefra, men hele familien er glade og ikke stressede her. Det er et stort plus. Vi bliver nok hernede indtil marts næste år.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: