Camping i Junglen

I weekenden var vi på ekspedition ind i junglen på fast landet, for at besøge Nonet. Nonet er en lokal kunstner, der bor i junglen, som bibeskæftigelse har han et picnic område ved floden på hans grund. Vi havde ekstra ordinært fået lov til at overnatte.

Vi ankom lørdag ved middagstid. Morten og Nielsigne startede med at tage et par timers middagslur. Mens vi andre Brit, Peter, Oskar og jeg legede og svømmede i floden.

Nonets place er et perfekt afslapnings sted. Der sker ikke en s…! Man kan køle af i det kolde flod vand, gå en tur i junglen eller slappe af i skyggen. Det er de valg muligheder der er, dejligt.

 

Til højre ses bambus hytten vi sov I. Det er utroligt hvad de kan bygge af bambus. En hytte som denne tager ca 1 måned for 10 mand at bygge, koster 20.000kr og kan holde i 10-20 år afhængig af underlaget.

Det var fantastisk at bo i bambus. Der er ingen vægge = let brise døgnet rundt = unødvendigt med forhadt aircon.

Nedenfor er der et billede inde fra bambus hytten. taget fra sove afdelingen med kig ned til køkken/spise afdeling.

 

 

 

 

 

 

 

Her ses en af sove pladserne. Vi sov i dens tore hytte sammen med ungerne. Mens Brit og Peter havde fået luksus suiten, sovepladsen over baren, nede ved vandet så de kunne høre rislen fra floden hele natten.

Vi havde en super tur. Morten og jeg er begyndt at overveje om vi skal lease et stykke jord her på Boracay og bygge en bambus hytte til at bo i. For det var virkelig lækkert, dejlig køligt og luftigt i bambushytten. I forhold til den svedende varme og konstante støj fra div. blæsere og aircon i den beton klods i bor i.

Under alle omstændigheder så flytter vi tilbage til junglen i weekenden når Oskar har fået ferie. Denne gang bliver vi ikke kun 1 overnatning men til vi bliver træt af at kede os og lave ikke noget i junglen!!!!!!!

Så vær beredt i tilrejsende folk, måske skal I bo i junglen når I kommer på besøg!!!!!!!!!!!!!!!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: