Halv års status

Vi har været af sted i 1/2 år nu og det er tid at gøre status. Der har været mange oplevelser undervejs både store og små. Og dog så har vi rejst langsomt forstået på den måde at vi trods et halvt år kun har set en brøk del af Filippinerne. Vi har ikke faret rundt som en koldet s… i en kop vand som backpakkerne, der når det hele på 3 uger. For formålet med vores rejse er ikke at se Filippinerne, men der imod hinanden!

Vi sidder en tidlig morgen Morten og jeg på kanten af poolen, mens ungerne spurter som gale rundt i haven og leger en eller anden af deres sædvanlige lege, og gør status. Det er først og fremmest står klart for os som den største bonus; er tiden.

Tid er noget vi aldrig før har haft nok af og som altid er gået for hurtigt. Det vi nu har oplevet, er vi begge enige om, er det langsomste halve år i vores liv.

I det sidste halve år er tiden nogen gange gået ulideligt langsomt, men det har vist sig, at det er når tiden går langsom at oplevelserne kommer til én. Vi har i den grad nydt i hinanden i vores lille familie, så man kan sige at formålet for vores rejse er blevet opfyldt og vi kunne vende glade hjem.

Men formålet har vist sig at have en åben ende, for hvornår har man fået nok af at nyde…….? Vi har ihvertfald ikke fået nok endnu, så “so long” Danmark, I ser os måske til foråret hvem ved 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: