Tilbage i Dampol

Vi har lige afsluttet en uges ferie i Dampol (Angie hjem by)

Det var dejligt at komme tilbage til noget kendt, især Oskar og Nielsigne nød at være tilbage. Det er tusind unger der farer rundt dagen lang ud og ind, så der er masser af lege kammerater. De taler primært tagaduk, men Oskar har lært at man godt kan lege rigtig godt uden at have så meget fælles sprog.

I Dampol var der absolut intet sket siden vi var der sidst for 4 måneder siden!!!! Det var stadig det samme stille og rolige liv. Men vi havde forandret os. Sidst da vi ankom nød vi det maget langsomme tempo. Denne gang var manglen på tempo ved at drive mig til vanvid de første 2 dagen inden jeg var afklimatiseret og begyndte at nyde at dagene er helt utrolig lange i Dampol.

Ov der var forresten sket noget der var kommet 4 nye beboere i skuret udenfor. 4 3 måneder gamle grisebasser. Hvilket vagte jubel og megen nysgerrighed fra ungernes side. Nielsigne har for eksempel fundet ud af at hendes pegefinger passer perfekt ind i hullet på en grisetryne 🙂

Vi meldte vores ankomst 2 dage før arrival. Igen fik vi anvist et helt rum og husets eneste seng. De er utrolig gæstfrie. Jeg tror de nyder vores besøg lige så meget som vi nyder at være der.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: