Erna M. B. Andersen

Født 1923 – Død 2011

Kære Farmor og Oldemor

Dit smil, dit dejlige humør evige evne til at sprede smil og glæde omkring dig – ikke mindst til de mindste vil blive savnet i årene der kommer.

Vi husker dig med glæde og er stolte af at bære dine gener videre. Vi ved at vi kan ære dig bedst ved at søge lykken i det nære. I de små ting. Vi husker dig for muggi, for overmodne æbler, for historier, for måden du fik børn til at smile og for din evne til at samle familien med din blotte tilstedeværelse.

Vi har ikke selv nået at sige farvel og kan ikke være tilstede ved begravelsen. Det er vi meget kede af. Vi sidder med denne tomme følelse i maven. Noget er tabt for os. Noget mangler.

Født i 1923. Imellem to krige. Gift med den lokale smed. Mor til 4 dejlige børn. bedstemor til mange og oldemor til endnu flere. En stor bedrift at skabe rammerne for en familie.

Vi husker huset i Vester Karleby med dets mange gemmesteder gode mad og smeden. Vi husker jul i huset og hygge altid. Vi husker årene i Nakskov i det lille hus, hvor vi kom så meget vi kunne. Dit selskab var altid meget dejligt

Æret være dit minde.

Morten, Hanne, Oskar og Julie Nielsigne Matras

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: