Julestemning og 30graders varme

Julebagning

Så er december nået halvvejs og vi har lagt os hårdt i selen her nede på den anden side af jorden for at finde julestemningen.

Farmor ankom med ingredienser til brunkagebagning og ungerne gik i gang. Nielsigne stak kager ud på livet løs iført bar mås og Oskar var ansvarlig for pyntning med mandler. Kagerne blev gode og er alle forlængst blevet spist, men julestemningen udeblev. Det er altså ikke det samme i 30 graders varme og iført bikini at bage jule knas.

Juletræer

Juletræ skal vi selvfølgelig ha´så må julestemningen da komme. Her nede kan man alle steder indkøbe plastikjuletræer, der mest ligner grønne toiletrensebørser. Sådan et vil vi ikke have, så Nielsigne og jeg har fabrikeret vores eget juletræ af et topskud fra en kokuspalme. Vi fik farvet det med spraymaling og pyntet med julehjerter og krammerhus alla´Hanne og Nielsigne. I kan selv bedømme hvad I synes nedenfor.

Dette fik heller ikke julestemningen til at indfinde sig. Til gengæld fandt Oskar tidligt næste morgen den halvtomme spray dåse og har nu “dekoreret” nabohuset med grønne prikker! Ikke så populært.

Vi har endda forsøgt at være med på den lokale trend med dyt båt og blink og har et blinkende bambus juletræ på terrassen. Faderen synes det er det grimmeste han nogensinde har set!! Bedøm selv:

Nissebanden

Nissebanden følger vi skam tæt selv om vi er langt fra Grønland. Mormor medbragte den på DVD da hun var på besøg i efterårsferien. Det er noget af en succes. Det er lige Oskar humor, når Hr. Mortensen er bange for at krydse hængebroen og Skipper falder i vandet. Nielsigne er meget optaget af at julemanden er væk og nervøs for om han når at komme hjem til jul.

I løbet af dagen mens vi venter på det bliver mørkt og næste afsnit af nissebanden kommer på skærmen. Kan man ved at kigge ind i børneværelset se to halv nøgne unger sidden på et tæppe med alle bamserne spændt for som hunde foran hundeslæden. Oskar bruger et halstørklæde som pisk og råber både DAMA og Uuuuuniiiiiittt alt efter om hunde-banserne skal løbe eller stoppe.

Risengrød

Risengrød skal der til det er jo jul og vi ser Nissebanden. Desværre kender de ikke noget til grødris her nede, mærkeligt nok for et folkeslag der spiser ris morgen-middag og aften. Man skulle jo tro at lidt afveksling ville være kær komment.

Heldigvis kom farmor på besøg og hun havde rissengryn med. Pakken er dog ved at være tom. Hvilket Oskar har opdaget, hvilket ikke er så godt “for jeg er ved at blive til en nisse mor, og de spiser altså rissengrød til morgenmad, til frokost og til aftensmad!”. Så er det jo godt at Brit snart kommer her ned på besøg. “Ja, så kan hun tage risengrød med, du må sige til hende at hun kun må pakke en bikini, resten af tasken skal hun fylde med risengrød!! Og det skal være en musebikini, så der er mega meget plads til risengrød”.

Ja, kære Brit vi glæder os til at se dig i ført muse-bikini i næste uge ombor  🙂

Så tilsyneladende er det mest et voksent problem det der med at komme i julestemning på trods af heden.

 

Beklager de lovede billeder ikke er med. Men som med så meget andet så tiltrækkes modsætninger af hinanden. Hvilket vil sige at jeg er temmelig anti-teknisk, min tekniske halvdel ligger ovenpå begravet under en Harry Potter bog og bekymrer sig tilsyneladende ikke om mine teknik problemer her nede.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: