“Højt” fra palmeskudets høje top

Det er sidste aften vi er hjemme før vi flyver til Manila for at mødes med faster Brit, Peter og Anne Marie (Brits veninde). Sammen flyver vi til Coron for at fejer jul. For at lette bagagen lidt gik vi derfor om “juletræet2 her til aften.

Morten og jeg sang “højt fra træets grønne top”, Oksar sang for på “På loftet sidder nissen og Nielsigne fik lært “nu er det jul igen”.

Derefter var der en gave til hver af ungerne fra Oldemor og Oldefar. Ja rent biologisk har vi jo desværre ikke flere Older tilbage. Og det er nu også lidt mystisk med disse her Older, som hedder Find og Inger og er mormor og bedstefars tidligere genboer. Det mærkelige er at de er moster Sidses bedsteforældre og Oskar og Nielsignes oldeforældre. Se det der med at blod er tykkere end vand det holder jo ikke en meter, næææ det er hjertet der er afgør sagen!!

Vi er glade for vores older og de nye bøger i gaverne vagte jubel hos både Oskar og Nielsigne.

Tusind tak for gaverne, vi håber også I for en rigtig god jul Inger og Find

Kreativiteten fejler ikke noget og vi ville altså ikke have et plastik juletræ der ligner en grøn toiletrensebørste stående. Så her er vores bud på årets juletræ. Et palmetopskud der her fået en gang grøn spray maling. Morten synes det er verdens grimmeste juletræ men Nielsigne og jeg havde en dejlig eftermiddag.

Reklamer

One response to this post.

  1. Posted by Birte og Ib on 21. december 2011 at 11:47

    Hygeligt og spændende at læse om jeres oplevelser og hverdag på den anden side af jorden. Vi vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og godt nytår,

    juleknus fra Stine; Ib og Birte

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: