En stor pige

Endelig oprandt 13 januar. En dato der har været ventet med længsel i efterhånden en del måneder af Nielsigne. De sidste 5 dage før DAGEN, blev nøje fuldt på nedtællingskalenderen, hvor der blev sat et kryds hver morgen.

Selve fødselsdagen faldt på en fredag. Så efter fødselsdags sang og morgenmad, cyklede Morten, Oskar og Nielsigne i fødselsdagskjole afsted til skole. Fredag må børnene selv bestemme om de vil have skole uniform på i skolen eller privattøj.

Mens ungerne var af sted gik jeg i gang med de sidste fødselsdagsfest-forberedelser. Vi havde “tilfældigvis” valgt ikke at invitere hele skolen, til fest som det ellers er kotume. de faste læsere ved nok godt hvorfor, nytilkomne læsere kan læse tidligere indlæg om fødselsdage her nede, så kan de sikkert også godt forstå vores valg 🙂

Jeg havde hyret en dame Gemma ind til at komme og hjælpe. Hun hjælper os med rengøring en gang i mellem. Ved siden af har hun et firma, hvor hun laver kager. Så hun dukkede selvfølgelig op med den flotteste lyserøde lagkage.

Jeg havde jo som altid bekymret mig om der nu var mad nok. Men med Gemmas lagkage havde vi i alt 4 lagkager, kanelsneglekagedame, 5kg grill pølser, 20 bagekartofler og 4 forskellige slags salat. Gæt hvad vi har levet af lige siden!!!

Gæsterne var inviteret til kl.15. Nielsigne havde selv indkøbt indbydelser og cyklet Boracay tynd sammen med mor for at aflevere dem.

Kl 14.50 kom de første gæster, det var selvfølgelig de danske turister Kim og Eva. Hvem ellers kommer FØR tiden her nede. Desværre for Oskar og Nielsigne var det ikke startskuddet til at kaste sig over kageorgiet. Tilgengæld havde de gaver med også fra Mormor og Bedstefar.

Startskudet til kagerne kom først kl.15.45 da de første her boende gæster dukkede op!

Her efter blev der leget, spist, leget og spist igen. Kl. 20.30 blev to meget trætte børn lagt i seng. Dejlig, dejlig dag.

 

Nielsigne pynter kanelsneglekagedame, Oskar    ville også gerne hjælpe man han kom til at spise alt pynten 🙂

 

 

 

 

 

Stor var koncentrationen da lagkagerne skulle pyntes!

 

 

 

Oskar og Nielsigne om morgenen, med Gemmas flotte kage. De var ikke helt tilfredse med at skulle vente til om eftermiddagen med at spise den.

“Heldigvis kom jeg til at stikke fingeren ind i kagen så jeg fik en lille smagsprøve” Nielsigne

 

 

 

Gaven fra Mor og far afprøves. Det er nok Boracays dyreste gynge. Pris 700 pesos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fint besøg til fødselsdagen havde vi selvfølgelig også. Helt fra Danmark var onkel Kim og moster Eva rejst.

 

 

 

 

Reklamer

One response to this post.

  1. Posted by brit on 20. januar 2012 at 20:28

    311211 (886)

    Brit billeder fra vores jul og nytår 🙂

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: