Mor skole

Oskar misser jo 5 ugers skole så han går i mor skole, som han kalder det, mens vi er afsted.
Hjemme fra er vi blevet udstyret med en kæmpe mappe med kopi ark af hans dansklærer. Matematiklæren har ikke sendt noget med. Gud ske tak og lov for det, for der er mere end rigeligt sendt med fra dansk læreren.
Det går ok med skolen. Vi når langt fra alt det vi har fået sendt med. Men der er ingen brok fra oskars side når jeg indkalder til skole. Så det er rigtig dejligt.
Hjemmefra havde jeg bestemt at han skulle skrive dagbog ca hver dag, læse 20 minutter plus en tredje variabel ting. Meeeen det er ikke lige helt gået som forventet.
I da pol var vi inde i en god stime. De andre børn i nabolaget var i skole om formiddage. Så der holdt vi også skole på verandaen. Nielsigne var også med. Hun har efterhånden styr på alle bogstaverne og der er stadig 1,5 år til hun skal i skole!! Hver dag startede med 4 liniers friskrivning i dagbogen med tegning af hændelser fra dagen før. Der efter variabel valgfri ark fra mappen og til sidst læsning. Det gik fint.
Men så fik de juleferie i Dampol. Hvilket krævede noget overtagelse fra min side til at få oskar til at fortsætte med din skole når de andre holdt ferie. Så skulle vi rejse til Boracay hvilket ødelagde den gode rytme. Efter 3 dages skole ferie på White Beach flyttede vi til Tambisaan Beach og boede hos Svend og Rosali der har Salina (8år

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: