Hvis man ikke lige ved det kan man ikke lige se det !

I Philippinerne er de bedste oplevelser at finde tidligt om morgenen eller først på aftenen.
I dag var vi så heldige at vi var løbet tør for morgenmad. Hvilket resulterede i at vi måtte ud at spise meget tidligt. Morten havde aften forinden opdaget en restaurant lige nedenfor vores trappe. En lokal biks i pink malet bambus.

Vi synes begge at det er de lokale Filippinerne der en spændende at få i dialog. Og de synes heldigvis også at det er mega sjovt når turisterne finder vej til de helt lokale steder.
Denne morgen på det lokale eatery, fik vi udemærket morgenmad alle 4 til 405pp (48kr) til sammenligning kan jeg oplyse at en meget lille pakke cornflakes koster 600pp (60kr)og et halvt kilo havregryn 200pp (24kr) og 1L mælk 100pp (12kr). Så det er alså noget billigere at gå på restaurant end spise europæisk morgenmad hjemme. Også slipper man også for opvask.

Når men til age til det det handler om. Siddende der halvt ude på kørerbanen så vi Diniwid vågne op. Blandt andet kom der en meget smilende næsten tandløs dame gående forbi, på tur med sin ghettoblaster overskulderen med volumen på fuld hammer. Love song. Hun delte god morgen knus ud til os alle !?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: