Om siden

Denne blog er vores rejsedagbog for vores tur til Philippinerne. Vi er taget herned til dette fantastiske land i Januar 2011.

Her kan du finde inspiration, facts og se hvad vi render og laver.

Reklamer

5 responses to this post.

 1. Posted by Jakob Matras on 22. januar 2011 at 22:51

  dejligt at læse om jeres tur glæder mig til at læse mere

  kærlig hilsen Jakob

  Svar

 2. Posted by Lis Duus on 10. marts 2011 at 12:28

  Hej med jer.
  Glæder mig over jeres små historier. Dejligt at Sidse er vel instaleret. Til Sidse Fortæl endelig når du kaster dig ud i det lokale køkken og hvad det eventuelt kan give af komplikationer? Husk jeg vil høre det hele.
  Lis

  Svar

 3. Posted by Nana og familie on 11. april 2011 at 19:51

  Hej Oskar (og resten af familien)
  “jeg savner Oskar” – siger Nana en eftermiddag. “Han er helt ude på finipinerne”. Vi snakker om, at han oplever mange spændende ting sammen med hele familien, og at han kommer hjem til børnehaven til sommer. Der er lang tid til … – Og så forleden dag dumper der et postkort ind af døren!
  Tusind tak – Nana blev både glad og forvirret – for hvordan kunne det dog passe at Oskar kunne bo der ved det alt det blå vand og det hvide sand??? Det lyder spændende med tricyckel, svømning og alt det andet! Uhmm ;-)) Vi har lige haft 2-3 forårsdage med godt vejr – og er kun lidt misundelige på jeres 100 grader. Tak for invitationen til besøg – det er jo meget fristende, hvis bare SU’en var lidt højere… De største og kærligste hilsner til Oskar fra Nana + til jer andre og kram til alle fra Mosegårdsvej 111, Odense City, Denmark

  Svar

 4. Posted by kim nielsen on 2. august 2011 at 16:02

  Hej Hanne og Morten vi overvejer at tage en rundtur til Fhilipinerne i januar
  vi kunne godt tænke os at vide hvordan er vejret normalt i januar måned ? og kender I noget til disse steder? vi har fået et tilbud på en tur hvor vi skal bo 6 nætter på Coco Beach, Puerto Galera og 7 nætter på Casa Pilar, Boracay Island ,vi har forstået øen Boracay ikke er særlig stor så det kunne være hyggeligt, hvis vi kunne mødes. hilsen Eva og Kim

  Svar

  • Posted by hannematras on 17. august 2011 at 08:20

   Hej Eva og Kim

   Det lyder da helt fantastik at I vil til Filippinerne. Vi har kun godt at sige om landet.
   Ang. vejret er januar perfekt i forhold til sol og varme. Regntiden går fra juni til november. December skulle være den absolut varmeste måned, hvilket helt sikker er for varmt til os nordboere. Vi kom selv her til i januar og have fantastik vejr og ingen regn før juni.

   Vi har hørt meget godt om Coco Beach. Alle danskere vi har mødt der er på 2-3 ugers rundrejse i Filippinerne er på samme tur som I er blevet foreslået, og de er alle sammen meget positive. Coco Beach skulle være et rigtig godt sted at snorkle. Det eneste dårlige vi har hørt er at stranden ikke er så børnevenlig, men det er jo ikke et problem for jer 🙂

   Boracay er en lille ø ja, 7 km lang og 1 km bred (på det smalleste sted), så hvis I kommer her til kan vi helt sikkert mødes, hvis vi altså stadig er i landet. Vores lejere har jo opsagt kontrakten så vi leder pt. efter nye. Hvis uheldet er ude og vi ikke er her, så er Filippinerne bestemt et besøg hver også i vores fravær 🙂

   Hotellet på Boracay som I er blevet foreslået kender jeg ikke. Jeg kan godt undersøge hvad det er hvis I vil have det. Men generelt så er hotellerne her pæne og rene.

   Der er mange ting at se og lave her på vores paradis ø. Jeg vil gerne hjælpe med at sætte et program sammen til jer, hvis I bestemmer jer til at kigge forbi, uanset om vi er her eller ej så kan vi hjælpe med meget.

   Jeg glæder mig meget til besøget, det er dejligt at I har lyst til at kigge ud til os.

   Jeg beklager det sene svar på jeres email, men vi har været ramt at dårligt internet.

   Jeg glæder mig til at høre hvad I bestemmer jer for.

   kærlig hilsen
   Hanne

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: